Huisarts worden?

Huisartsopleiding.nl - Werving 3De Huisartsopleiding VUmc biedt in 2015 in het kader van de driejarige huisartsopleiding in totaal 96 opleidingsplaatsen aan. In september starten er nog twee groepen van maximaal 14 aios per groep.
Geregistreerde basisartsen kunnen zich van 15 november 2014 tot en met 15 februari 2015 d.m.v. een online sollicitatie bij Huisartsopleiding Nederland aanmelden.

Alle informatie over de vernieuwde sollicitatie- en plaatsingsprocedure kun je vinden op de website van Huisartsopleiding Nederland

Je vindt daar tevens het antwoord op de meest gestelde vragen en de landelijke planning. Neem de tijd om deze informatie goed door te nemen. De landelijke planning en regels zijn leidend voor de sollicitatie- en plaatsingsprocedure.

Tijdpad toelatingsprocedure

15 november t/m 15 februari De online aanmeldmodule wordt geopend door Huisartsopleiding Nederland
woensdag 1 april ​​Landelijke Huisartsgeneeskundige Kennistoets (let op: dit is een verplicht onderdeel van de selectieprocedure)
week 17 STARR-interviews bij Huisartsopleiding VUmc (let op: toets en interviews kunnen afgenomen worden door een ander instituut; dit staat los van de kans op plaatsing bij jouw voorkeursinstituut)
30 april t/m 6 mei ​Berichten van toelating/afwijzing worden verstuurd door Huisartsopleiding Nederland
vanaf 6 mei Informatie over verdere inschrijving wordt verstuurd door Huisartsopleiding VUmc

Voor meer informatie zie Uit de praktijk op de website van Huisartsopleiding Nederland.

Huisartsopleiding logo