Opleiders Algemeen

Uit Wiki HOVUmc
Ga naar: navigatie, zoeken


Opleiders

Hoofd
Rob Dijkstra

Teamleider opleidersteam
Pien van Langen

Assistent teamleider
Roos Parti

Opleiders

Deze pagina is onder constructie

Infobulletins
Aios-comodel

De taak van Huisartsopleiding Nederland is het stimuleren van kennisuitwisseling, goed onderwijs, goede toetsing, kwaliteit van opleiders en de vorming van netwerken tussen instituten en opleidingspraktijken. Hier vind je informatie over de accreditering, scholing en professionalisering.

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) toetst periodiek of artsen en opleidingen aan de regels van het College Geneeskundige Specialismen voldoen. Langdurige ziekte, verhuizingen en praktijkveranderingen kunnen van invloed zijn op je erkenning. Neem hiervoor contact op met Sylvia el Gannouti.

Om huisartsopleider te kunnen zijn moet de praktijk geaccrediteerd zijn. Lees er via bovenstaande link alles over. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Sylvia el Gannouti.

De SBOH is de werkgever van de aios en keert de vergoeding uit aan huisartsopleiders. Via bovenstaande link vind je informatie over de opleidersovereenkomst, vergoeding en de CAO van de aios.

De LHOV is de Landelijke HuisartsOpleidersVereniging. HAOVUmc is de lokale vereniging van onze huisartsopleiders.

De digitale leeromgeving van VU/VUmc. Hier vinden communicatie en opleidingsactiviteiten plaats tussen aios, huisartsopleiders en docenten. Lees er hier meer over.

in het Koppelplatform houd je jouw profiel en leerwerkplan bij. Het platform wordt gebruikt voor de koppeling van aios en (huisarts)opleiders voor alle stages van de huisartsopleiding. Lees er hier meer over.

Huisartsopleiders kunnen toegang aanvragen tot de VU bibliotheek online. Lees hier hoe je dat doet.