Sjabloon: Canvas

Uit Wiki HOVUmc
Versie door Mirte Nijman (overleg | bijdragen) op 4 sep 2020 om 15:18 (Stukje toegevoegd over de docenten pagina in Canvas)
Ga naar: navigatie, zoeken

Leeromgeving

Ter ondersteuning van de opleiding maken we voor de aios-groep en parallel hieraan draaiende opleiders-groep gebruik van Canvas als leeromgeving. Dit is het belangrijkste communicatiekanaal tussen aios, docenten en huisartsopleiders voor actuele zaken die het cursorich onderwijs betreffen. Iedere aios beschikt hiermee over een eigen 'brievenbus' voor het inleveren van werk- documenten, opdrachten en presentaties waarop feedback gevraagd wordt. Daarnaast is er ook per groep en per aios ruimte voor documenten en stukken van algemener belang (zoals relevante artikelen, websites, etc.).

Voor docenten is er een speciale docenten pagina op Canvas waar we relevantie informatie voor docenten delen, denk hierbij aan lesmateriaal in ontwikkeling, maar ook de agenda en notulen van fase-overleggen.

Om de opleiding te kunnen volgen is dan ook een absolute voorwaarde, dat je beschikt over een snelle internettoegang. Iedere aios krijgt voor de duur van de opleiding een eigen VUmc - account/emailadres. Om misbruik te voorkomen dient de toegangscode regelmatig geactualiseerd te worden. De aios ontvangt hierover tijdig bericht van het instituut.

Expert onderwijs

Canvas wordt tevens ingezet voor het inschrijven voor het expert-onderwijs.

Ondersteuning