Sjabloon: Canvas: verschil tussen versies

Uit Wiki HOVUmc
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '==== Leeromgeving ==== Ter ondersteuning van de opleiding maken we voor de aios-groep en parallel hieraan draaiende opleiders-groep gebruik van Canvas als leeromgev...')
 
k
Regel 8: Regel 8:
  
 
==== Ondersteuning ====
 
==== Ondersteuning ====
*Ga naar de Canvas website: https://www.hovumc.nl/canvas
+
*De Canvas website vind je hier: https://www.hovumc.nl/canvas
*Vragen over Canvas kun je stellen via e-mail: [mailto:canvas-ho@vumc.nl canvas-ho@vumc.nl]
+
*Vragen stel over Canvas stel je hier: [mailto:canvas-ho@vumc.nl canvas-ho@vumc.nl]

Versie van 11 jul 2018 om 16:11

Leeromgeving

Ter ondersteuning van de opleiding maken we voor de aios-groep en parallel hieraan draaiende opleiders-groep gebruik van Canvas als leeromgeving. Dit is het belangrijkste communicatiekanaal tussen aios, docenten en huisartsopleiders voor actuele zaken die het cursorich onderwijs betreffen. Iedere aios beschikt hiermee over een eigen 'brievenbus' voor het inleveren van werk- documenten, opdrachten en presentaties waarop feedback gevraagd wordt. Daarnaast is er ook per groep en per aios ruimte voor documenten en stukken van algemener belang (zoals relevante artikelen, websites, etc.).

Om de opleiding te kunnen volgen is dan ook een absolute voorwaarde, dat je beschikt over een snelle internettoegang. Iedere aios krijgt voor de duur van de opleiding een eigen VUmc - account/emailadres. Om misbruik te voorkomen dient de toegangscode regelmatig geactualiseerd te worden. De aios ontvangt hierover tijdig bericht van het instituut.

Expert onderwijs

Canvas wordt tevens ingezet voor het inschrijven voor het expert-onderwijs.

Ondersteuning