Wiki-nieuws

Gebruikt u de wiki al?

Inmiddels bestaat de nieuwe wiki al een tijdje en alles wat je wilt weten over onderwijs en de verplichtingen in de verschillende stages kun je hier vinden. Verder is de wiki handig voor het maken van onderwijs. De leerlijnhouders en hun collega’s van de verschillende KBA- en competentieleerlijnen hebben hard gewerkt om aios en docenten te voorzien van bouwstenen om samen interessant onderwijs te maken. Hoef je het tenminste niet allemaal zelf te bedenken! Scheel weer, toch?
Dit stukje is bedoeld om wat tips te geven om de wiki ook werkelijk in te zetten en te zien dat er veel moois op staat om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Voor opleiders:

  • Suggesties voor het leergesprek vind je op de wiki bijv. in het trimester over chronische zorg: kijk eens bij o.a. Begeleiding POH-somatiek door aios.
  • Het opleidingsplan voor de opleiders kun je hier ook vinden.
  • Er zijn ideeën om een link en suggesties voor het leergesprekkenspel op de wiki te zetten, ook voor evt. voorbereiding voor de meerdaagse of paralleldagen kun je informatie vinden op de wiki.

Zo maar een greep uit wat er allemaal te vinden is. Ga eens kijken, neuzen en vooral: geef ons leerlijnhouders, wiki-bouwers en -vullers feedback als je iets nuttig of voor verbetering vatbaar vindt of als een link het niet doet. Dan wordt deze wiki (hopelijk) een beetje van ons allemaal.

wiki homepage